Chris van der Vlugt Consultancy werkt voor:

Referenties

Chris is een fantastische tendermanager die zowel precies is op de inhoud, als op de begeleiding van het tenderproces. Chris geeft concrete input aan Bid/No Bid beslissingen en onderbouwd uitstekend zijn mening. Hij houdt iedereen geïnformeerd en heeft altijd aan alles gedacht. Nooit een andere verrassing tegengekomen dan dat hij antwoord had op alle vragen die ik kon verzinnen en er zelf ook nog wel een paar extra had. Kwaliteitsscores op de tenders die hij begeleidde waren dan ook altijd bijzonder hoog. Niet geheel onbelangrijk is dat Chris een bijzonder integer en fijn mens is.
Flip Jonasse Directeur Assetmanagement Vialis
Chris heeft op een systematische nauwgezette werkwijze een professionele invulling gegeven aan een beheer- en onderhouds-aanbieding met oog voor detail zonder daarbij de strategische lijn uit het oog te verliezen.
Marc van den Elzen BAM Infra Verkeerstechniek
After a few false starts we engaged Chris as our tender manager for Eurailscout for two concurrent high profile, high impact and in the end succesful tenders. During the up’s and down’s of the tendering process Chris kept a cool head and a clear view, marshalling the internal and external resources and the emotions and contributing to the various documents the client needed. It’s obvious that this is where Chris’ strength lies.
Erland Tegelberg CEO - Eurailscout Inspection & Analysis