Ik ben Chris, ik schrijf, begeleid, manage, onderbouw, ben kritisch en maak aansluiting tussen techniek en klant in (technische) projecten, contracten en aanbestedingen met focus op Maatschappelijk Verantwoord ondernemen.

Duurzaamheid, Social Return, afvalbeperking en recycling zijn bij mij ‘top of mind’.  Iedere dag een stapje dichterbij een duurzame sociale wereld die we met goed fatsoen aan onze kinderen achter kunnen laten. Maar ook met voldoende realiteitszin voor een gezond resultaat, want er moet ook gewoon geld verdiend worden!

Door schade en schande wijs geworden bouw ik bruggen tussen techniek en sales. Chris van der Vlugt begint ‘with the end in mind’. Is pragmatisch en gestructureerd en heeft passie voor zichtbare- en tastbare innovatieve techniek. Is sociaal, betrokken en voelt de verantwoordelijkheid voor een opdracht tot in z’n tenen. Maakt zelf weloverwogen beslissingen en/of rapporteert volledig met alle voors- en tegens zonder de diverse belangen van alle stakeholders uit het oog te verliezen. Is altijd eerlijk en oprecht.

Enthousiast over duurzame energie, hergebruik, geen afval, geen einde levensduur en behoud van cultureel erfgoed. Ik hou ervan bedrijven en instellingen het maximaal ‘maatschappelijk verantwoorde’ uit hun aanbesteding of project/contract te halen.

Specialisme: Nationale Business to Business en Business to Goverment

Mobiliteit, Openbaar Vervoer, Parkeren, Infra, Installatietechniek, Handhaving, Veiligheid, Identificatie, Techniek algemeen

Bekijk het diensten menu voor specifieke informatie of neem contact op! Bel: 06 – 10 25 80 65